1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Help

Welkom op Nowyou.nl het discussie platform voor werkelijk alles.

 

Introductie:
Met een wildgroei van berichten op facebook, twitter mainstream media of elk anders medium,  bieden wij een nieuwe centrale manier aan om te praten over zaken. U kunt uw persoonlijke verhalen kwijt en discussieer vooral (anoniem) mee.


Nowyou is een zelfregulerend forum, wij doen zelf dus niets aan moderating, wij zijn niet politiek gekleurd en hebben verder geen belangen behalve van onze leden.
Helaas is het wel zo dat wanneer justitie via de originele wegen ons vraagt om gegevens van bepaalde accounts te verstrekken wij hier aan mee moeten werken.
wij hebben niet De resources om hier tegen in te kunnen gaan.
Je kunt jezelf het beste inlezen hoe je anoniem op het web jezelf kan uitten.
Om je even snel op weg te helpen duck duck go de zaken tusse. Aanhalings tekens: gebruik "tor client", gebruik een "temp email" om je hier te tegistreren, gebruik een naam die niet naar jezelf lijd en een password dat je nergenst anders voor gebruikt.

De site werkt als volgt:
Een rss wordt opgehaald van verschillende nieuwssites. Deze worden gepost als een forum bericht. Let wel dat veel van de artikel achter een paywall zitten. U bent vrij om belangrijke stukken te quoten om zo het nieuws te delen.
Geregistreerde gebruikers hebben een week de tijd om te reageren op de automatische berichten. Na 7 dagen gaat het nieuwsbericht automatisch op slot.
Heb je geen zin om over het nieuws te discussiƫren of wil je het gewoon over iets geheel anders hebben, Voel je vrij om te reageren of een topic te starten.

ALLES MAG, zolang het aan de Nederlandse wet voldoet.

Posts die niet mogen, waar jij je aan stoort, racistisch zijn, teveel off-topic of waar iets anders aan mankeert, kan door jezelf gemeld worden. Bij 10 meldingen wordt het bericht automatisch verwijderd. In de loop vam de tijf zal het aantal meldingem die er boor zorgen dat een bericht verdwijnt hoger worden maarmate er meer gebruikers zich hebben aangemeld.

Veel plezier en veel sterkte voor komende tijd.